Garotech Srl prin intermediul site-ului garotech.ro pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune echipamente hardware/software si va ofera o gama larga de servicii de mentenanta pentru echipament IT & C:

  • Vanzari echipamente hardware / software IT&C – Calculatoare PC, Notebook, Monitoare, Imprimante, Componente PC, Periferice PC
  • Mentenanta / Service hardware & software pentru echipamente IT &C – Calculatoare PC, Notebook, Monitoare, Imprimante, Componente PC, Periferice PC, etc.
  • Proiectare si implementare retele de calculatoare
  • Consultanta IT&C

Garotech Srl 

  • 20 ani in domeniul IT
  • pret -performanta
  • brand-uri recunoscute ca etalon de calitate
  • accent pe inovatie
  • componente de ultima generatie

Prezentare

Sustinut de o echipa de tineri profesionisti, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul IT, Garotech s-a impus pe piata din Timisoara prin politica de preturi, calitatea serviciilor si produselor oferite, seriozitate si promtitudine; cu aceste atu-uri multumirea clientului devenind a doua noastra natura. Prin atentia acordata detaliilor, reusim sa echilibram raportul pret/calitate/performanta, obtinand solutiile optime si promovand produsele cele mai fiabile de pe piata.

Misiune

Din dorinta de a veni mai aproape de necesitatile clientilor nostrii am realizat acest magazin on-line garotech.ro menit sa simplifice relatia dintre noi si Dvs accesul mai facil la oferte, produsele fiind prezentate cu poze si toate specificatiile tehnice oferite de producatori. GaroTech promoveaza si sprijina prin orice mijloace utilizarea internetului si ne-am facut un scop in cresterea increderii consumatorilor in comertul electronic si dezvoltarea pietei. Deasemenea sustinem si promovam solutiile IT&C plecand de la convingerea ca acestea trebuie sa fie un motor de dezvoltare si nu o piedica,  tinta noastra finala constand in a pune la dispozitia fiecaruia informatia de care are nevoie, atunci cand are nevoie.

Politica de preturi

Preturile practicate de noi reflecta faptul ca un magazin virtual are costuri mai mici decat un magazin traditional – de exemplu: chiria si intretinerea unui spatiu  comercial central, personal numeros, etc.  Prin excluderea acestor costuri, preturile produselor scad considerabil, devenind mult mai accesibile. Calitatea si garantia acordate sunt aceleasi cu ale produselor similare prezente in magazinele traditionale, aceste produse provenind de la importatorii lor directi in Romania si fiind garantate de acestia.  Un alt castig important pentru Dvs. este livrarea la domiciliu / sediu, prin care scutiti un timp pretios, inclus intotdeauna in pretul final al unui produs dintr-un dintr-un magazin traditional. Prin comandarea oricarui produs la noi, riscul Dvs. este inexistent, deoarece puteti opta pentru plata la livrarea comenzii la adresa specificata de Dvs.

Asistenta Tehnica Gratuita

Garotech ofera asistenta tehnica gratuita (telefonic sau on-line) la orice produs cumparat in cadrul garotech.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati telefonic sau on-line dep. Service si sa ne spuneti care este problema tehnica intalnita.

Echipa Garotech.ro