Plata & Livrarea

Toate comenzile vor fi trimise dupa confirmarea telefonica ! 

Cum comand?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului nostru online garotech.ro trebuie sa va inregistrati cu datele dumneavoastra personale, respectiv datele firmei, dupa caz; acestea se pot modifica / actualiza in orice moment al comenzii accesand butonul „contul meu” din sus-ul paginii. Datele trebuie sa fie valide, in caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Dupa ce v-ati inregistrat, trebuie sa va logati pe site folosind adresa de email si parola cu care v-ati inregistrat.

Odata logat pe site, localizati produsul care doriti sa il achizitionati – folosind ori modulul de cautare, ori cautandu-l printre celelalte produse, ajutandu-va de categorii, subcategorii si filtre. Dupa ce ati gasit produsul, accesati pagina descrierii acestuia (dand click ori pe numele sau, ori pe poza) si apasati butonul „Adauga in cos” (completand si campul dinaintea sa cu cantitatea dorita). Continutul cosului il puteti vedea pe scurt accesand butonul „cosul meu” pozitionat dr sus. , sau urmarind link-ul „Cos Cumparaturi” .

Dupa ce v-ati ales toate produsele care doriti sa le comandati, verificati cantitatile produselor, suma totala si apoi apasati butonul „la finalizare comanda”.
In acest moment ati intrat in sectiunea de confirmare a comenzii si alegere a modului de plata si de livrare. Aici trebuie sa selectati cu atentie Adresa de facturare, Adresa de expediere, Modalitate de plata, Observatii despre comanda, Modalitate de expediere.

Atentie, completarea incorecta a acestor date poate duce la neplaceri privind livrarea sau comandarea produselor dumneavoastra.

Cum platesc ?

Unele produse denumite de noi „exotice” necesita plata unui avans de minim 10% din valoarea comenzii.
Necesitatea avansului va fi comunicata in momentul inregistrarii comenzii de catre un consilier Garotech.ro

Plata diferentei / integrala se poate face :
–> numerar la sediul Garotech.ro sau ramburs la livrare (clienti persoane fizice/juridice). La plata ramburs se aplica un cost de 5 ron + TVA
–> prin ordin de plata / foaie de varsamant / depunere de numerar (clienti persoane fizice/juridice) inainte de livrarea / expedierea produselor – pentru aceasta solicitati factura proforma !!!

–> Plata cu card prin MobilPay

 

 

Cand / Cum ajunge la mine?

–> in Timisoara – GRATUIT, il poti ridica personal din magazinul nostru in programul de lucru
–> in Timisoara – GRATUIT, prin curier pentru cumparaturi de peste 99 lei sau 10 lei (TVA INCLUS) in celelalte cazuri
–> in tara – GRATUIT pentru cumparaturi de peste 499 lei sau prin curier, 11 lei +TVA / primul  kg, aprox. 0.85 lei +TVA / kg – urmatoarele kg, in celelalte cazuri. La plata ramburs se aplica un cost de 5 ron + TVA

Termenele de livrare sunt dupa cum urmeaza:

–> produsele „Stoc / Stoc magazin” pot ridica imediat din magazin in programul de lucru sau livrate prin curier in max. 12 ore de la confirmarea comenzii online
–> produsele „Stoc / Stoc furnizor” se pot ridica personal din magazin in max. 12 ore de la confirmarea comenzii online sau livrate prin curier in max. 24 ore de la confirmarea comenzii online
–> produsele „Intreaba” sunt cu stare incerta: pot fi stoc limitat pe furnizor sau se aduc doar pe comanda (caz in care sunt livrabile in 5-7 zile lucratoare) sau sunt in tranzit si nu se cunoaste cu exactitate data intrarii in stoc.